Brazilski fudbaler pomenuo Beograd

Novak Đoković i Nejmar odlično su se zabavili u Saudijskoj Arabiji, gde su se sreli, pošto je srpski teniser bio gost Al Hilala.

Srbin je nedavno osvojio treće mesto na egzibicionom turniru „Six Kings Slam“, koji se održavao u Rijadu, a tu priliku iskoristio je da pogleda i fudbalski meč Al Hilala u tamošnjem prvenstvu, kao i da se druži sa fudbalerima tog kluba.

Đoković se srdačno pozdravio sa srpskim fudbalerima, Aleksandrom Mitrovićem i Sergejem Milinković-Savićem, koji nastupaju za Al Hilal, a snimio je i zanimljiv klip sa Nejmarom, s kojim se poznaje već dugi niz godina.

Nejmar i Đoković odgovoravali su na pitanja, koja su bila vezana za njih, a tom prilikom uspeli su da nasmeju mnoge i dobro se zabave.

Brazilski fudbaler je znao iz kog grada je Đoković, koliko je grend slem titula osvojio i koji su mu najveći rivali, dok se kod omiljenog grend slema srpskog tenisera zbunio. Nejmarov odgovor bio je Sidnej, ali se Australijan open zapravo održava u Melburnu, mada mu je Đoković priznao to kao tačan odgovor.

S druge strane, Novak je dobio nešto teža pitanja, pa mu je bila potrebna pomoć oko punog imena brazilskog fudbalera, ali je uspeo da se seti za koje klubove je sve nastupao. Uz malu pomoć odgovorio je Novak i na pitanje koliko je titula u Ligi šampiona osvojio Nejmar, a ceo klip pogledajte ispod – nećete se pokajati.

IZVOR: X / AlHilal_EN

Autor: redportal.rs