On ju je sustigao, pokušao da joj skine trenerku i da je poljubi, dok ju je sve vreme dodirivao po telu. 😡

Muškarac M. R. (24) uhapšen je zbog polnog uznemiravanja tri godine mlađe devojke u Kaluđerici, prenosi Blic.

Ona se u utorak veče vraćala kući, a kada je stigla na svoju stanicu u Kaluđerici, nije ni slutila da će za njom izaći i M. R. i pokušati da je napastvuje. On ju je sustigao, pokušao da joj skine trenerku i da je poljubi, dok ju je sve vreme dodirivao po telu. 😡 Uplašena devojka uspela je da se otrgne iz kandži napadača i da pozove oca u pomoć. Kada je M. R. shvatio da ona zove nekoga, uleteo je u prvi autobus.

I. K. je, na sreću, videla broj autobusa u koji je napadač ušao i zajedno sa ocem krenula kolima da prati to vozilo.

Pokazavši izuzetnu hrabrost, I. K. je, umesto da pobegne od napadača kao što mnoge žrtve instinktivno rade, odlučila da se odmah suoči s njim. Njena brza reakcija i odlučnost učinile su je pravim herojem ovog događaja, pokazujući da se nasilnicima može stati na put. ☝🏻

Kada su sustigli autobus, ušli su u njega i krenuli da se suoče sa napadačem. M.R. uspeo je da im pobegne, ali su mu prilikom bežanja ispali mobilni telefon i novčanik sa dokumentima. Hrabra I.K. i njen otac to su odneli u policiju, gde su prijavili muškarca, a zahvaljujući njihovom postupku napadač je isto veče uhapšen i saslušan već narednog dana.

Istragu protiv M.R. vodi drugo osnovno javno tužilaštvo, a saslušan je u sredu, 16. oktobra.

Autor: Blic