Luis ju je otpevao, a evo ko ju je napisao 🧐

Poznati pevač Ljubiša Stojanović Luis, napustio nas je 31. jula 2011. godine, a iza sebe je ostavio veliki broj hitova koji se pevaju i danas! Među njima nalazi se i pesma Opa,opa, a kao zanimljiv podatak, koji možda mnogi i ne znaju, jeste da je tu pesmu napisao naš poznati glumac Vladan Savić. 🎶

Naime, Vladan, koga smo gledali u mnogim domaćim serijama, nije samo glumac, već je i nagrađivani tekstopisac mogih pesama u koje se u braja i pomenuti Luisov hit!

- Što se tiče mog privatnog života, nema tu ničeg spektakularnog da bih bio često u novinama. Nisam sklon skandalima, nemam ljubavnicu, sinovi mi se ne drogiraju, oženjen sam istom ženom skoro dvadeset godina. Možda je zanimljivo to što sam bio sportski pilot i što sam nagrađivani tekstopisac velikog broja pesama za koje mnogi ne znaju da sam ih ja napisao. Iako sam uglavnom pisao rok i pop pesme, pomenuću samo jedan narodnjak, a to je Opa, opa, koji je pevao legendarni Luis - ispričao je u jednom intervjuu Savić, kako piše Blic, prenosi Pink.rs.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Vladan Savić (@vladansavicofficial)

IZVOR: IG / @vladansavicofficial

Autor: Redportal.rs / K.Đ.