Indođija i Marko Veraja udružili su snage i izbacili pesmu VOLAN koja prati brzu i adrenalinsku atmosferu filma

Film Prva klasa - pun gas nastavlja da osvaja publiku u bioskopima širom Srbije, a soundtrack ovog filma sada postaje još bogatiji! Nakon uspeha Crnog Cerka i pesme Prva klasa, te pesme Pun gas koju izvode Nevena Božović i Igor Simić, stiže i treći hit. 

Foto: PROMO/Jovana Jarebica

Indođija i Marko Veraja udružili su snage i izbacili pesmu VOLAN koja prati brzu i adrenalinsku atmosferu filma.

IZVOR: YT / Get Low Music

Marko Veraja, jedan je od najboljih i najtraženih mladih pevača u Srbiji,  priprema novi album, dok Indođija, devojka koja ne izbija iz trendinga sa na desetine miliona pravih pregleda na YouTube, uskoro izbacuje novu pesmu.

Foto: PROMO/Jovana Jarebica

Film Prva klasa - pun gas, u režiji Vladimira Miće Popovića možete gledati u svim bioskopima. Uz glumačku ekipu koja uključuje Rada Ćosića, Miodraga Radonjića, Mateu Milosavljević, Andriju Miloševića, Ljubomira Bandovića, Olgu Odanović, Nenada Jezdića i Darka Perića, ovaj film nudi pravi spektakl - uz sjajnu muzičku podlogu koja podiže energiju.

Foto: PROMO/Jovana Jarebica

Pesmu je izdao Get Low Music. U pitanju je novi label koji već diktira trendove u Srbiji i regionu. Za kratak period Get Low je postigao velike uspehe. Cilj Get Low-a je da formira i stvori nove izvodjace i napravi im put do zvezda izradom kompletnih pesama, muzike, tekstova i aranzmana.

Autor: Redportal.rs