Album se, osim u digitalnom obliku, može kupiti u obliku žutog vinila, kao i u limitiranoj seriji kaseta 💿🎼🎶

Nakon objave singla Šta nam treba nešto ranije tokom leta ove godine, a koji su napravili Andy Pavlov i Lidija Andonov, i albuma Stay! benda Sixth June, mladi label se vraća sa još jednim izdanjem u vidu albuma na ploči!

Foto: Redportal.rs/Promo

Album je još jedan u nizu izdanja Sweet Sensation label-a (Beograd-Berlin-Amsterdam) koji su pokrenuli umetnici Lidija Andonov, Laslo Antal (Sixth June) i Andy Pavlov (LP Duo). Do sada je u okviru label-a objavljeno 12 singlova i 10 albuma među kojima se ističu različiti projekti elektronske, klavirske i primenjene muzike.

Foto: Redportal.rs/Promo

Laslo Antal, vizuelni umetnik (slikar, ilustrator, dizajner, režiser kratkih filmova kao i muzičkih spotova), i muzičar. Osnivač je, pored Sixth June, i benda Cult Club, a od 2017. godine pravi muziku pod imenom Diesein, pod kojim je sada objavio svoj drugi studijski album.

Foto: Redportal.rs/Promo

Even the best are the worst je u potpunosti producirao Laslo, dok je miks, pored Lasla, radio i Yair Elazar Glotman. Album se, osim u digitalnom obliku, može kupiti u obliku žutog vinila, kao i u limitiranoj seriji kaseta. Ovo izdanje je originalno objavljeno još 2021. ali je ovo prvi put da se album može čuti digitalno, kao i na ploči i kaseti.

Treklista:

1. Sophia

2. Lame excuses

3. Drop dead

4. Only Friends

5. Find your love

6. Trial

7. Oh girl

8. Someone else tonight

9. Hypnotized

10. How to be alone

Slušaj Even the best are the worst na digitalnim streaming servisima: https://li.sten.to/eventhebestaretheworst

Autor: redportal.rs