Videom za pesmu Places najavljuje turneju po istočnoj Evropi

Valid nastavlja predstavljanje aktualnog albuma Peach Brandy jedinstvenim novim videom za pesmu Places. U produkciji Lucky Penny Media, Valid u pesmi Places odaje počast i svojoj domovini predaka i gradu koji ga je oblikovao.

Muzički video sadrži autentične kućne snimke vodeći gledaoce nazad u 2005. godinu, poslednji put kad je Valid kao mladić posjetio Srbiju. Istovremeno Places slavi prošlost, sadašnjost i budućnost detroitskog hip-hopa i kulture.

Samo nekoliko dana nakon što je najavio svoju prvu turneju po istočnoj Evropi, koja je zakazana za novembar 2024., Valid objavljuje novi video za pesmu Places koju su producirali crnogorski bitmejkeri Knowhere2run (Todor Tadić) i Vibin wit DJ Mono (Nikola Rajović). Ovaj video odaje počast Balkanu, istovremeno slaveći detroitsku kulturu. Video sadrži snimke mladog Valida u Srbiji, što je u skladu s pričom ispričanom u ovoj pesmi s albuma Peach Brandy.

U tekstovima, Valid izražava svoju čežnju za Balkanom i nadu da će barem još jednom u životu posetiti tu regiju. U drugom stihu piše kratko ljubavno pismo svom drugom domu, gradu koji ga je oblikovao Detroitu.

IZVOR: YT / Valid

Autor: redportal.rs