Stiven Sigal posećuje ukrajinske ratne zarobljenike u dokumentarnom filmu

Specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova za rusko-američke humanitarne odnose - američki glumac Stiven Sigal rekao je da je spreman da se bori na strani Rusije u Ukrajini i da će, ako bude potrebno, ginuti za svog predsednika Vladimira Putina. .

- Dan nakon početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, napisao sam pismo i uverio se da će ono verovatno stići do predsednika Putina. I u pismu sam mu napisao da ćemo sada videti ko su naši pravi sunarodnici i prijatelji, a ko neprijatelji. Biću na strani svog predsednika i boriću se na strani svog predsednika - kaže Segal u svom dokumentarcu U ime pravde, koji je objavljen na platformi Smotrim.ru.

Na snimcima iz filma objavljenim na društvenim mrežama, Sigal posećuje ukrajinske zatvorenike u Donjecku, za koje ruski državni mediji tvrde da su „neonacisti iz brigade Azov“, koji ga odmah prepoznaju, a zatim mu kažu da su bili dobro tretirani u zatočeništvu.

IZVOR: TW/@omniavincit_76

Segal izražava veru u pobedu Rusije u Ukrajini i dodaje da veruje da je „glavna snaga Ruske Federacije u istini“.

- Smatram sebe Rusom, moji preci su bili iz Rusije... Verujem da je Bog na našoj strani. Zato ćemo pobediti. Naravno, imamo najbolje vojnike, oružje i vojskovođe, ali na kraju krajeva naša glavna snaga je to što smo na pravoj strani - kaže Segal.

On je ocenio da su stavovi ruskog predsednika u vezi sa proširenjem NATO-a „apsolutno tačni”, napominjući da Zapad već duže vreme razvija takve planove i stvara preduslove za slanje sopstvenih specijalaca u Ukrajinu i obuku nacionalista.

Autor: redportal.rs