Pevačica demantovala tvrdnje i najavila novu pesmu 😎

Pevačica Jovana Pajić nedavno je gostovala u emisiji Whatzuuuup, koja se emituje na Red TV-u, gde se osvrnula na svoju pesmu Ludilo moje. Naime, pre nekoliko dana, pevač Emir Aličković, bivši frontmen Lapsus Benda, izjavio je da je pesma koju je Jovana odabrala za svoj povratak na muzičku scenu prvo bila ponuđena njemu, ali da ju je odbio jer je imao druge pesme u užem izboru. Kako je rekao, pesma je zatim otišla u ruke Jovane Pajić i postala veliki hit. 🤷‍♂️

Detaljnije u tekstu ispod 👇

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Jovana je u emisiji demantovala ove tvrdnje, rekavši da to nije tačno. Istakla je da je pesma pisana specijalno za nju, a autor je Bane Opačić. Dodala je da Emir verovatno nije mislio na način na koji je to izneo, te da je moguće da je došlo do pogrešne interpretacije njegovih reči.

- Svarno fenomen, zato što nikad suštinski niko neće tu pesmu svi žele uspehu pesme, i to je jedina i prava istina. Ja to mogu da razumem. Ja znam sve nastanku te pesme i nekad ne možda mi bude jasno kako neko, ko pored istine kao takve, može da kaže nešto drugo. Ali nekada i to ono da se prenese na ovaj ili onaj način, pa to znači dobije neku konotaciju. Nemam ništa protiv toga. Mene to ne remeti. Ja idem svojim putem. I stvarno, nekako na stvari što se više o tome priča, to je meni bolje - rekla je Jovana.

Pevačica je takođe najavila i novu, bržu pesmu, koja bi trebalo da bude objavljena početkom novembra. 😎

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Red TV

Autor: K.Đ.