Sada žali što nije 😅😏

Pre nešto više od 4 meseca pevačica Jovana Pajić vratila se na muzičku scenu, nakon nekoliko godina pauze, pesmom Ludilo moje. Njen kolega Emir Aličković, nekadašnji frontmen grupe Lapsus bend, nedavno je za medije otkrio da je ta pesma prvo bila u njegovim rukama, te da mu je jako žao što je tada nije snimio, s obzirom na to koliko hit je sada postala. 😏

- Kajem se zbog nekih pesama, iskreno. Te pesme su završile kod nekog drugog, nakon što sam ih ja odbio. I dalje je popularna ta tema oko tih demo verzija, svi su se kačili za tu pesmu Provereno i dramu oko Milice Pavlović i Ane Nikolić, sad je izašla još neka pesma... Iskreno, ja ne bih da se kačim tu, ne volim to i glupo mi je, ali stvarno je ta pesma prvo bila muška pesma, prvo je došla do mene. Ja bar mislim da je tako, valjda zato što je bila muška, u muškoj izbedbi - kaže Aličković, kako piše Republika, prenosi Pink.rs, te nastavlja:

Foto: Printscreen YouTube / Amig Show

- Pa, evo i ova pesma Ludilo moje od Jovane Pajić, ona je takođe trebalo da bude moja pesma. Ne znam zašto je na kraju nisam izbacio, valjda zato što sam imao još 5 pesama pored nje. Stvarno mi tada nije trebala. Ne znam da li Jovana zna za ovo, ali eto, ovo sam sad rekao prvi put. Kad se svi kače, zašto ne bih i ja ovo rekao? - govorio je za pomenuti medij.

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.