Možda i nije loše da svi razvijaju sve, videćemo ko će prvi stići do cilja! 💪

Poznato je kroz istoriju da krađa ideja i planova nije ništa novo, ali uvek je svakako bilo veoma nemoralno. Sinoć je vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović na svom Instagramu podelio da su ludi počeli od njegovih ideja i planova, koje je namenio za svoj Centar za mikromolekularnu biologiju i genetski inženjering, da prave naučne radove i doktorske disertacije.

- Ovaj post sam objavio pre otprilike godinu ipo dana, baš u vreme kada sam i započeo realizaciju i osnivanje MBGC , mog centra za mikromolekularnu biologiju i genetski inženjering, ali je dobro sto sam samo ovo objavio jer od nekoliko stotina ideja, samo ovu sam objavio javno kao razmišljanje i put kojim će se kretati moj MBGC, ali se nisam nadao da ce posle godinu ipo dana ljudi po svetu baš ovo pretvarati u naučne radove i doktorske disertacije, nije fer krasti ideje i ne potpisivati autora, ali nema veze, previše je toga sto mi se kovitla u mozgu, možda i nije loše da svi razvijaju sve, videćemo ko će prvi stići do cilja! U nastavku je moja objava koju mozete pronaci i na mom Instagramu objavljenu 9. aprila 2023 godine, a posle moje objave, naučni rad PLAGIJATORA!!!! “ A sad plagijator Edith Cowan University. “Travel could be the best defense against aging.” ScienceDaily. ScienceDaily, 5 September 2024.

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / zeljkomitrovic

Ovo je post Željka Mitrovića iz 9. aprila 2023. 👇

- Stvari su užasno jednostavne, kad budemo shvatili da kretanje zemlje i druga kosmička kretanja, nisu odrednica za protok VREMENA, već isključivo angažovanost našeg neuronskog i dendritskog sistema, shvatićemo, da vremena ima i na pretek ako sami ne demobilišemo i ne pasiviziramo naš centralni nervni sistem, a to nam donosi komformizam i nenaprezanje u kome značajno pomaže internet i AI. Ako mozak kontinuirano izložimo i držimo u stanju dečije znatiželje, on se opire atrofiranju, zapravo se opire ubrzavanju našeg UNUTRAŠNJEG CLOCK-a, koji je jedina prava odrednica protoka VREMENA! Od 23.godine, unutrašnji clock se ubrzava jer nema nove izazove ,i tada centralni nervni sistem daje signal ćelijama da ulaze u period manjeg napora, najčešće kada se zaposlimo, otpočinje proces zombiranih neaktivnosti mozga! Objavio Zeljko Mitrovic na svom Instagram profilu dana 9. aprila 2023. godine!

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / zeljkomitrovic

Autor: Redportal.rs