Možda i nije sve onako kako vam se čini...

Veze mogu biti komplikovane, naročito kada jedna strana nije potpuno iskrena u pogledu svojih osećanja ili namera. Zavlačenje partnera u romantičnim odnosima česta je pojava koja može ostaviti trajne posledice na emocionalno stanje osoba koje su uključene.

Radi se o situaciji u kojoj jedan partner daje drugome lažnu nadu za budućnost veze, često izbegavajući dublju emocionalnu povezanost ili ozbiljnije korake u vezi, piše B92.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj želji za stabilnošću i sigurnošću, što ih može dovesti u situaciju u kojoj ulaze u vezu iako možda nisu zainteresovani za partnera. Mogu biti izuzetno uporni u održavanju stabilnosti, čak i ako to znači izbegavanje ozbiljnih razgovora o budućnosti veze. Bikovi se klone promena, zbog čega se mogu zadržati u vezi isključivo zbog osećaja sigurnosti koji im pruža.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj potrebi za slobodom i nezavisnošću, što ih može dovesti do toga da svoje partnere drže sa strane jer ne žele dublju vezu. Iako mogu biti jako društveni i šarmantni, što im omogućava lako privlačenje partnera, njihova potreba za emocionalnim prostorom zbunjuje ljude koji traže stvarnu povezanost. Vodolije imaju posebne uslove za ulazak u vezu, što uključuje izbegavanje dubljih razgovora o osećanjima ili budućnosti.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema avanturi i slobodi, što može dovesti do toga da se njihovi partneri osećaju kao da su u vezi s nekim ko nije potpuno predan. Strelčevi vole da istražuju nove mogućnosti i iskustva, što može značiti da su manje zainteresovani za rad na dubini i stabilnosti romantičnog odnosa. Njihova želja za novim doživljajima može dovesti do toga da zadržavaju partnera dok istražuju druge opcije.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Autor: superzena.b92.net