Pesma je u prepoznatljivom pop rock stilu

Davor Čukelj, kantautor iz Zaprešića, nakon nekoliko singlova s uspešnog albuma prvenca Uspomene, predstavlja novi singl i videospot Razlog za smijeh

IZVOR: YT / davorcukelj

Pesma je u prepoznatljivom pop rock stilu, stihove i muziku potpisuje sam Davor, a u stvaranju je učestvovala proverena ekipa, poznata po saradnji s mnogim muzičkim imenima diljem regije: Dragomir Herendić Dragianni, Krešimir Kaštelan, Jadranka Krištof, Ivica Premelč i Sandro Šekutor. Aranžman i produkciju potpisuje Davorov dugogodišnji saradnik Dragomir Herendić Dragianni.

Foto: Davor Cukelj/Dinko Čvorić Doringo

Spot je snimljen u poznatom zagrebačkom kafiću Grof Melin, a osmislio ga je i režirao mladi reditelj Dinko Čvorić-Doringo, s kojim nastavlja saradnju nakon prošlogodišnjeg singla Godina na godinu.

Foto: Davor Cukelj/Dinko Čvorić Doringo

Davor u svom stilu kroz refren pesme Razlog za smijeh poručuje:

Ne dam se i ne odustajem, kao ptica slobodan, idem i ne okrećem se i uvijek nađem poneki razlog za smijeh u nadi da će jednom biti bolje sve...

Foto: Davor Cukelj/Dinko Čvorić Doringo

A šta nam još ima reći saznaćete vrlo brzo, s obzirom da već aktivno radi i na novim materijalima, koji najavljuju novi album u izdanju Hitchtone Music & Promotion.

Foto: Davor Cukelj/Dinko Čvorić Doringo

Autor: Redportal.rs