Bend je takođe najavio veliku svetsku turneju, koja će početi 11. septembra

Legendarni bend Linkin Park ulazi u novu eru! Nakon dužeg perioda tišine, bend je zvanično predstavio svoju novu pevačicu, Emili Armstrong, bivšu pevačicu benda Dead Sara. Ovaj potez dolazi kao deo velikih promena u postavi, koje uključuju i novog bubnjara, Kolina Britana.

Bend je najavio i novi album pod nazivom From Zero, koji će biti objavljen 15. novembra 2024. godine. Ovaj album će biti prvi nakon albuma One More Light iz 2017. godine, koji je bio poslednji sa preminulim pevačem Česterom Beningtonom. Fanovi su već imali priliku da čuju prvi singl sa albuma, The Emptiness Machine, koji je predstavljen uživo u specijalnom prenosu koncerta u Los Anđelesu. Ceo događaj možete pogledati u videu ispod.

IZVOR: YT / Linkin Park

Nova postava Linkin Parka, predvođena od strane Emili Armstong i Majka Šinode, nastavlja da kombinuje prepoznatljiv zvuk benda sa novim kreativnim pravcima. Armstrongova, poznata po svom sirovom vokalu, donosi novu energiju i emociju, dok Šinoda i dalje igra ključnu ulogu u kreativnom vođstvu benda.

Bend je takođe najavio veliku svetsku turneju, koja će početi 11. septembra u Los Anđelesu, sa planiranim nastupima u gradovima kao što su Njujork, Hamburg, London, Seul i Bogota.

Fanovi širom sveta s nestrpljenjem očekuju kako će se nova postava uklopiti u zvučni pejzaž koji je Linkin Park učinio jednim od najuticajnijih bendova moderne rock scene.

Autor: Redportal.rs