Nadu da će neki od NBA timova da poseti Srbiju ugasio sam Jokić

Kako prenosi portal Mondo, komesar NBA lige Adam Silver razgovarao je sa novinarima u Abu Dabiju uoči egzibicionog meča koji su odigrali Denver i Boston. Sa tog sastanka saznali smo da je Silver izjavio da su se Nikola Jokić i Luka Dončić raspitivali da li će se uskoro neka NBA utakmica odigrati u njihovim zemljama, Srbiji i Sloveniji, što je odmah dovelo do ekstaze među navijačima.

Kako je naveo Silver:

isto da spomenem, i Nikola i Luka su pitali (može li NBA da dođe u Srbiji ili Sloveniju, prim. aut.). Rekao bih da je vrlo teško, jer je organizacija ovih utakmica izuzetno zahtevna po pitanju resursa i gotovo nikada nema ekonomski smisao kao jednokratni događaj. A tamo gde ima smisla, bilo da je to u Meksiko Sitiju, Parizu, ovde u Abu Dabiju, kao što sam već rekao, to je deo višegodišnje inicijative.

Međutim, Nikola Jokić o tome ne zna ništa. Da li nije razumeo pitanje ili se Adam Silver istrčao u svojoj izjavi u pokušaju da napravi ekskluzivu, Somborac je u kasnijem razgovoru sa medijima na pitanje da li se sprema gostovanje jasno rekao:

Nemam pojma ništa o tome.

IZVOR: X / @serbsinsport

Autor: Mondo.rs