Pokazao da NBA igračima i te kako može da zada muke 😁

Aleksa Avramović je imao sjajan turnir na Olimpijskim igrama, gde proglašen za najboljeg defanzivca čitavog turnira. Samim tim, morao je da zapadne za oko i NBA timovima, jer je pokazao da i te kako može da se nosi i sa najboljim igračima ove lige. Zbog toga se otvorilo pitanje da li će Aleksa možda nastaviti svoju karijeru u NBA ligi. Ovim povodom se oglasio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović. On je napisao na svom Instagram profilu.

Sjajan turnir za srpskog beka Aleksu Avramovića koji je izabran za najboljeg defanzivnog košarkaša olimpijskog turnira. Još devet dana, do 20. avgusta, za njega da iskoristi izlaznu klauzulu za NBA ligu.

Avramović je počeo karijeru u Borcu iz Čačka, igrao je za OKK Beograd, a 2016. godine je otišao u inostranstvo gde je nastupao za Vareze, zatim za Malagu i Estudijantes. Stigao je 2021. godine u Partizan i tu odigrao tri sezone, a onda je objavljeno da prelazi u CSKA.

Ipak, nakon sjajnog učinka na Olimpijskim igrama, njegov menadžer je odlučio da ga ponudi NBA timovima. Videćemo da li će se ostvariti takav transfer, NBA ekipe imaju još devet dana da ga potpišu.

Autor: mondo.rs