Terza se pre ulaska u Elitu verio sa Milicom, koja je u 6. mesecu trudnoće

Voditeljka Maša Mihailović nedavno je u emisiji Red TV-a ugostila bivšeg rijaliti učesnika Necu, koji nije štedeo reči komentarišući aktuelne učesnike Elite 8, a najviše Terzu i Sofiju, koji su sinoć priznali da su vezi. Naime, Neca je otkrilo da ima informacije da je Sofija navodno radila kao animir dama. 👇

Podsetimo, Terza se pre ulaska u Elitu verio sa Milicom, koja je u 6. mesecu trudnoće, dok je sinoć tokom žurke otkrio da su Sofija i on uplovili u vezu.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Neca je u emisiji rekao da smatra je Terza sve radio sa namerom, te da je znao da se sve snima i u momentima kada je Sofiji slao srce i poljubio je da niko ne vidi. 🤷‍♂️

- Slanje srca, poljubac... On je svesno, taktički to radio, želeo je da ga Milica ostavi - prokomentarisao je Neca Terzino ponašanje.

- Imam informacije, neću da kažem od koga, ona je radila sa jednom osobom u jednom kafiću na Kosovu, ta osoba mi to tvrdi, Sofija je bila animir dama, znamo svi šta danas animir dame rade - rekao je Neca i samo dodao da je osoba koja mu je dala ove informacije iz javnog sveta.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Red TV

Autor: K.Đ.