Muzičar optužen za reketiranje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i prostituciju ⚖️

Obožavaoci Džastina Bibera zabrinuti su za pevača nakon njegovog pojavljivanja u javnosti, a posle hapšenja repera Didija, koji se vidi na snimcima s Biberom kada je imao 15 godina, prenosi b92.net.

Biber se pojavio u javnosti nekoliko dana nakon hapšenja Šona Didija Kombsa, koji se suočava s optužbama za reketiranje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe, prostituciju, a pojavili su se i snimci s petnaestogodišnjim Džastinom, na kojima reper govori da će provesti zajedno 48 sati, prenosi Dejli mejl.😵

Neki nagađaju da se hapšenje Didija odrazilo na zdravlje pevača zbog intenzivnih spekulacija o njhovom odnosu.😓

Biber je, sa svojom suprugom Hejli, ponovo počeo izlaziti u javnost i to četiri nedelje nakon rođenja njihovog sina Džeka Bluza, no to nije bila glavna tema rasprave na društvenim mrežama. Obožavatelji pevača jako su zabrinuti za njegovo zdravlje i dele njegove fotografije, komentarišući izgled. Pevač je bio u širokom duksu i širokim farmerkama.

- Izgleda kao da prolazi kroz to. Ne vidim sreću. Moliću za njega i ono kroz što je prošao. Ne izgleda zdravo i to me boli. Mislim da izgleda kao da mu nije dobro. Možda mu je biti roditelj teško ili mu te gluposti stvarno smetaju - neke su od reakcija s društvenih mreža.

Video-zapisi koji ponovo kruže na mrežama pojavili su se još u martu, nedugo nakon što je policija pretresla Kombsove domove u Majamiju i Los Anđelesu te zaplenila više od 1.000 bočica dečjeg ulja i lubrikanata. Na jednom snimku se vidi kako Kombs stoji pored 15-godišnjeg Bibera i govori kako će zajedno provesti 48 sati.😵

- Sledećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludeti - rekao u jednom trenutku Kombs dok se Biber tokom celog snimka smeši i dodaje samo kratke komentare. Kada je video-snimak ponovo objavljen na društvenim mrežama ove godine, izazvao je niz kritika i zabrinutosti.

Kasnije se na društvenim mrežama pojavio još jedan zapis u kojem Kombs stvara nelagodnu situaciju Biberu:

- Šta ima, čoveče, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ da se ponašaš drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili - rekao je tada Kombs Biberu.

Autor: Dailymail / b92.net