Didi trenutno pod federalnom istragom 🚨

Tokom istrage zbog navodne trgovine seksom isplivao je video-snimak Šona Didija Kombsa i pevača Džastina Bibera koji je u tom trenutku bio na početku svoje karijere.

Naime, na video-snimku Didi govori kako će "provesti 48 sati sa 15-godišnjim Džastinom Biberom, ali da ne mogu da otkriju šta planiraju da rade".

U video-snimku koji se na mrežama pojavio prošle nedelje vidi se kako poznati reper stoji pored Džastina Bibera koji se čudno osmehuje dok reper objašnjava šta će raditi sa njim.

- Ima 48 sati sa Didijem. Gde se družimo i šta radimo zaista ne možemo da otkrijemo. Ali to je definitivno san 15-godišnjaka - rekao je reper i dodao da mu je "dato starateljstvo" nad Biberom na 48 sati, objasnjavajući da je "on potpisao ugovor sa Ašerom i da on ima zakonsko starateljstvo nad Ašerom kada je snimio svoj prvi album".

- Nemam zakonsko starateljstvo nad njim, ali narednih 48 sati on je sa mnom i potpuno ćemo poludeti.

Dok je Didi davao ovu izjavu, Biber se na snimku neprijatno smeška i ubacuje se stinim komentarima potvrđujući ono što Didi izgovara.

U video-snimku koji je nastao nekoliko meseci nakon ovog video-snimka Didi se suprotstavio Džastinu zato što ga "nije zvao da se druže kao što su to nekad radili".

Džastinu Biberu je primetno neprijatno jer se vidi kako korača napred-nazad dok objašnjava reperu da pokušava da dođe do njega samo preko njegovih poznanika ali da, zapravo, nikada nije dobio Biberov broj.

Ovi video-snimci pojavili su se na internetu samo nekoliko sati nakon što je na internetu pronađen Ašerov intervju sa Hauardom Sternom 2016. godine, u kom je priznao da je video "veoma čudne stvari" koje su se dešavale u Didijevoj kući u Njujorku. Ašer je sa 14 godina poslat da živi sam sa Didijem.

- Imao sam priliku da vidim neke stvari... Nisam znao da li mogu da prihvatim ili čak razumem ono u šta sam gledao. Bilo je divljački i ludo. Bile su neke čudne stvari i nisam ih razumeo - rekao je Ašer.

Kada ga je voditelj upitao: "Da li bi kada poslao svoju decu kod Didija?", Ašer je jasno i kratko odgovorio: "Ne".

Podsećamo da je Didi trenutno pod federalnom istragom. Naime, vlasti proveravaju da li je Didi bio uključen u trgovinu ljudima, pa su mu tako zaplenjeni telefoni i kompjuteri iz njegovih domova u Los Anđelesu i Majamiju.

Policija je u njegovu kuću upala dan nakon što je Rodni Džons poznatiji kao Lil Rod , bivši producent i videograf koji je radio za Didija podneo eksplozivnu tužbu protiv Didija tvrdeći da ga je muzički mogul više puta seksualno zlostavljao od septembra 2022. godine do novembra 2023. godine. Džons ga je optužio da mu je "pipao genitalije i da ga je naterao na seks".

Didi se već mesecima unazad suočava sa nizom tužbi od strane nekoliko žena i najmanje jednog muškarca, navodeći da ih je on napao. zlostavljao ili trgovao.

Poznati reper je sve tvrdnje i optužbe NEGIRAO.

TEORIJE ZAVERE

Godinama unazad društvenim mrežama kruži teorija da Didi koji ima jednu od najjačih izdavačkih kuća kreira zvezde i daje im prilike potražujući seksualne usluge od svojih klijenata. Naime, pod ovu teoriju se navodi da je i Didi homoseksualne orijentacije koji je i sam iskoristio svoju seksualnost kako bi stvorio svoje muzičko carstvo. U svetu repera homoseksualna orijentacija je i dalje tabu tema, zbog čega, kako se navodi, Didi nikad nije javno istupio. Jedan od onih koji godinama tvrdi da je poznati reper gej je 50 Cent koji je sa Didijem godinama u lošim odnosima. A na internetu se pojavio i video-snimak na kom se navodnu čuju Didi i reper Mik Mil tokom odnosa.

IZVOR: YT / theREDMASKchannel

@shadytea4

Rumors about Diddy and Meek ain't nothing new, but now it's getting real messy. So there's this massive 73-page lawsuit making the rounds, and let me tell you, it's packed with some juicy details and some eye-opening pics. And who's at the center of it all? None other than Diddy himself. But that’s nothing new. What’s got everyone talking is the tea Lil Rod dropped on Diddy’s affair with Meek Mill. Like who would’ve expected that? Meek Mill did his best to beat the allegations, but now there’s new audio proof dropped and there’s no way he can deny it now. #nikkiminaj #pdiddy #meekmills #hottopic #fyp #blowthisuptiktok #blowthisup #howtogetfollowersontiktok? #exposed #viraltiktok

♬ original sound - ShadyTea

IZVOR: TT / @shadytea4

Na TikToku i drugim društvenim mrežama, ljudi su uvezali ove video-snimke kao glavni razlog Džastinove depresije i naglog pada. Kako, zašto? Naime, kako se navodi, s obzirom na optužbe sa kojima se Didi suočava, da li postoji mogućnost da je reper seksualno iskoristio tinejdžera? Da li je Džastin žrtva pedofilije?

@shadytea4

Wow? Thoughts?!#justinbieber #diddy #clivedavis #willsmith #hottopic #fyp #blowthisuptiktok #viraltiktok #howtogetfollowersontiktok?

♬ original sound - ShadyTea

IZVOR: TT / @shadytea4

@annalzhl3

#duet with @juzztbiebs feel #sorry #justinbieber #fypシ #music #america #trend #foryou

♬ Lonely - juzztbiebs

IZVOR: TT / @annalzhl3

Ostaje nam da sačekamo i vidimo dalji tok istrage.

Mnogi su na mrežama pružili podršku Džastinu ukoliko je ovo istina i da bi trebalo da istupi kako se ovo nikad ne bi desilo nekom drugom dečaku.

@midnight_michaelson

Diddy TERRIFIED After SECRET VIDEO With Justin Bieber Found During Raid allegedly: #contentcreator #greenscreen #justinbieber #diddy #saawareness #usher #truecrime #truecrimetiktok #truecrimetok #dark #disturbing #evil #crime #crimetok #crimejunkie #truecrimecommunity #news #breakingnews #fyp #foryou

♬ Last Hope (Slowed + Reverb) - Steve Ralph

IZVOR: TT / @midnight_michaelson

Autor: redportal.rs