Preko ovoga ne može da pređe ☝

Bivša učesnica rijalitija Elita 7 Jovana Cvijanović nedavno je gostovala u emisiji Pitam za druga, gde je komentarisala aktuelne učesnike nove sezone Elite i osvrnula se na ljubavni život svog bivšeg dečka Uroša Rajačića. Tom prilikom otkrila je da su pre njegovog ulaska u rijaliti komunicirali putem poruka, ali sa lažnog profila. Jovana se Urošu tada predstavila kao advokatica, a te poruke su prethodno objavljene na portalu Pink.rs.

Jovana je u emisiji priznala da je kreirala lažni identitet kako bi testirala Uroševe namere, dok on je nedavno dao svoje mišljenje o Jovaninim postupcima, što je, kako ona tvrdi, bilo dovoljno da donese odluku da ga tuži zbog izrečenih uvreda i neistina.

Kako je navela, Jovana planira da pravdu potraži na sudu,te je istakla da neće tolerisati uvrede koje su bile upućene njoj, njenim roditeljima i sestri. Prema njenim rečima, svaki honorar koji Uroš zaradi u rijalitiju neće biti dovoljan da pokrije odštetu koju planira da zahteva. 🤫

- E, a sada ovako. Sada će da leti tužba za svaku uvredu, kao i svaku laž upućenu meni, mojim roditejima i sestri. Neće ti honorar pomoći da mi sve isplatiš. Izaći ćeš sa nulom, dok se ja budem kupala u tvom novcu - napisala je Jovana, kako je objavljeno na portalu Pink.rs.

Skrinšot možete pogledati OVDE.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

Autor: Redportal.rs / K.Đ.