Ni rakija mi nije pomogla, tresla sam se 😅

Pevačica Varja Topalović bila je gošća jučerašnje emisije Ne gledam ti ja to na Red televiziji, a na samom početku ispričala je svoje iskustvo iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kom je bila u sezoni 2020/2021 godine.

Foto: Varja Topalović /Boško Karanović

- Velika je razlika pevački, mislim da se više sada spremam nego tada, išla sam na mnoga takmičenja i bila sam kao pala s marsa. Za takmičenje se ljudi spremaju godinu dana, pa sam onda shvatila da i ja isto moram da se spremam, ali sada kada se osvrnem iza sebe vidim da je sve to veliko iskustvo - kazala je Varja.

Foto: Varja Topalović /Boško Karanović

- Baš sam bila zbunjena jer sam mislila da je taj studio ogroman, a ustvari je jako mali i žiri je ispred tebe. Imala sam veliku tremu, ni rakija mi nije pomogla kad sam izašla drugi put na scenu - dodala je pevačica.

Voditelj Filip Đukić ju je pitao da li i dalje ima tremu kada su javni nastupi u pitanju ili je taj strah prebrodila?

- Svaki čovek ima tremu jer je svestan rizika, na svirci ti možeš nešto da izmrljaš, pružiš mikrofon publici, ali na sceni je to drugačije. Kako idu godine, ja imam tu pozitivnu tremu, kad vidiš ljude koji đuskaju onda je sve super, ali kada pevam na veselju, a niko ne ustaje, pitam se u čemu je problem, a stvarno pređemo repertoar, sve pevamo - rekla je Topalovićeva.

Varja je govorila i o svojoj sportskoj karijeri, naime ona je 15 godina trenirala karate, bila je deo reprezentacije, a onda je u jednom danu odlučila da se lati mikrofona i stane na javnu scenu.

Inače, nedavno je izdala novu pesmu pod nazivom Bez maske, a publika Red televizije je imala priliku i da vidi i spot koji je oduševio mnoge.

IZVOR: YT / vakitop

Autor: Redportal.rs