Glasam za Kamalu, jer se bori za prava i ciljeve za koje verujem da im je potreban borac, navela je popularna pevačica na Instagramu ☝🏻

Popularna američka pevačica Tejlor Svift podržala je demokratsku kandidatkinju Kamalu Haris u trci za Belu kuću, ubrzo po završetku debate između aktuelne potpredsednice i republikanskog protivkandidata i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Svift je to saopštila u objavi na mreži Instagram, rekavši da će na predsedničkim izborima 5. novembra glasati za Kamalu Haris, prenosi Rojters.

Nedavno sam saznala da je na sajtu Donalda Trampa objavljen lažni video AI generisanog sadržaja u kojem „podržavam“ njegovu predsedničku kandidaturu. To je zaista osvežilo moje brige oko AI-a i opasnosti od širenja dezinformacija. Došala sam do zaključka da treba da budem veoma transparentna o svojim stvarnim planovima za ove izbore kao glasač. Najjednostavniji način da se suprotstavimo dezinformacijama je istina. Na izborima za predsednika 2024. godine ću glasati za Kamalu Haris i Tima Volca. Glasam za Kamalu, jer se bori za prava i ciljeve za koje verujem da im je potreban borac. Smatram da je ona smirena, talentovana liderka i verujem da možemo postići mnogo više u ovoj zemlji ako nas vodi smirenost, a ne haos.
View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

IZVOR: IG / @taylorswift

Autor: tanjug.rs