Žex: Obožavam svoje hejtere

Vlasnik Pink Media Gruop Željko Mitrović sinoć je otvorio novu sezonu najgledanijeg rijalitija Elita 8. Imali smo prilike da vidimo spektakularno otvaranje na kom je Žex leteo i hodao po vodi.

Već danas Žex je dao intervju kod Jovane Jeremić gde je govorio o otvaranju Elite 8, novim projektima, proslavi jubileja 30 godina PINK-a, ali i o svojim hejterima. 😎

Poznato je koliko Žex voli svoje hejtere, a ponovo je apostrofirao da obožava svoje hejtere i da im odgovara, najčešće na mreži X, kada za to ima vremena:

Ljudi imaju različite ukuse i različito reaguju na situacije. Obožavam svoje hejtere na internetu, a kada imam vremena uživam u tome da im odgovaram. Oni su veoma značajni, čine veliku uslugu jer bude energiju za nove pobede! Sve više imam pobedničke energije.

Željko je govorio o otvaranju Teatra Odeon, a najavio je da se radi nova predstava po muzici njegovog velikog prijatelja Bore Đorđevića. Pozvao je sve ljude da posete novi teatar jer je nešto sasvim novo i do sada neviđeno.

Do kraja septembra očekuju nas novi događaji i projekti. Najavio je nove programske šeme za svoje televizije, ali i najavio nove značajne humanitarne akcije koje su pre svega usredsređene na decu. 🥰

Autor: redportal.rs