Žex reagovao na Đilasov intervju

Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović reagovao je na intervju Dragana Đilasa, koji je dao za Novu. Žeks je na početku svog obraćanja naveo da je mislio kako više neće biti potrebe da piše Đilasu, ali ga je realnost demantovala ☝🏻 :

Dragi Điki, mislio sam da ti više neću pisati, ali realnost me demantuje, jer tvoj intervju koji sam pažljivo pročitao, kao inspirativni sublimat i vrhunac tvog ličnog licemerja ili bolje reći dnevnik jednog posrnulog lažova, tera me da se vratim u tu tvoju kaljugu za koju sam čvrsto verovao da je za mene daleka prošlost!

Žeks je naveo da je Đilas ponovo lagao, a između ostalog je apostrofirao da je Zoran Đinđić odbio da primi Đilasa u Demokratsku stranku, jer je ona već imala dovoljno lopova ☝🏻 :

Điki, da su Zapad i Amerika krivi jer nisu dovoljno podržavali Zorana Đinđića, a istina je potpuno obrnuta, istina je da je Zapad podržavao Đinđića ali Đinđić nije dozvoljavao Đilasu ni da uđe u Demokratsku stranku, jer je govorio da Demokratska stranka već ima previše lopova i da joj ne treba još jedan!

Osvrnuo se Žeks i na Đilasov nedolazak u ambasadu SAD na obeležavanje Dana nezavisnosti, jer je bilo mnogo Pinkovaca! I ta laž je raskrinkana:

Kaže dragi Điki, nije hteo na prijem u Američku ambasadu zbog Pinkovaca kojih je mnogo bilo tamo! Istina, bilo ih je, ali je laž i to velika laž, da je to bio razlog Đilasovog izostanka. E moj dragi Điki, ti nisi ni znao da li je i ko je od Pinkovaca pozvan. A istina je da nisi došao na prijem za “Dan nezavisnosti “u američku ambasadu jer si hteo da izbegneš da pogledaš u oči Aleksandru Vučiću, a ti znaš da ja znam zašto!

Podsetio je Žeks i na to kolike su plate bile kada je Đilas bio na vlasti, a da je danas prosečna plata 1.000 evra. Nije se zaboravilo šta je sve poklanjano od državnih preduzeća, a da se danas to ne radi.

Pogledajte u celosti Žeksov odgovor 😎 :

IZVOR: X / @zeljkomitrovic

Autor: redportal.rs