U prvim redovima su Lepa Brena i Nataša Bekvalac, a na koncertu je i Slobodan Veljković Cobi. 😎

Slovenačka muzička zvezda Senida Hajdarpašić, poznatija pod umetničkim imenom Senidah, održala je sinoć svoj prvi solistički koncert u Beogradu. 🎶

Senida je koncert otpočela novom pesmom, a nastavila je u sporom ritmu, dok je za svoje pojavljivanje pred beogradskom publikom odabrala interesantnu belu kombinaciju - efektni korset, pantalone i jaknu. 😍😎

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs)

IZVOR: IG / @pink.rs

Senida je nakon završenog koncerta pripadnicima sedme sile otkira kako se oseća 👇

- Predobro sam! Drugarica mi je pre koncerta rekla: Vidi, koncert se desio, ti se samo zabavljaj večeras. Čim sam stala na binu, krenule su suze. Mislila sam da će tako biti tokom svake pesme, ali nije bilo tako. Osećaj je prelep. Koliko je ljudi tu zbog mene, samo da bi čuli moje pevanje. Prezadovoljna sam - istakla je ona, kako piše Pink.rs.

U prvim redovima su Lepa Brena i Nataša Bekvalac, a na koncertu je i Slobodan Veljković Cobi.

Pevačica je otkrila da je Brena đuskala tokom njenog koncerta, nakon čega je istakla da bi Natašu povela na after, jer je uživala u njenom performansu.

Prevačica je obrazložila zbog čega su tokom nasupa bile zastupljenje tri boje, koje su predstavljale skrivenu simboliku.

- Planski sve radim. Krenuli smo s belim aktom. Kad se čovek rodi, sve je lepo, belo, a onda se desi nešto ružno, to je crni akt. Na kraju se desi neko ko ti pokaže da je život lep, akt ljubavi - istakla je ona.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs