Seve: Ispala sam najgori ustaša, rekavši da je u Srebrenici bio genocid 🤷🏻‍♀️

Slučaj privođenja hrvatske pevačice Severine Vučković podigao je prašinu u celom regionu. Javnost se podelila na opravdanost i neopravdanost ovoga postupka, a pevačica se oglasila izjavom i potvrdila svoje privođenje. prenosi Jutarnji.hr. 👇🏻

Točno je da sam imala bliski susret s organima reda i ćudoređa na hrvatsko-srpskoj granici sa srbijanske strane. U nedjelju oko 19:45 sati došla sam do graničnoj prijelaza Bajakovo na srbijanskoj strani sa svojim menadžerom. Trebala sam pjevati na jednom 18. rođendanu. Međutim, sudbina nije tako htjela.

Severina je i obećala da neće više doći u Srbiju dok je `diktator` na vlasti: 📜

Rekla sam i da više nikada neću doći u Srbiju dok god joj je na čelu onaj, znate dobro koji.

Ona tvrdi da ju je granična policija ispitivala o njenim izjavama o Srbiji, Oluji, litijumu i tzv. genocidu u Srebrenici. U vezi sa tim kaže da `nikada nije rekla da su Srbi genocidni`, ali je društvene mreže preplavio snimak Severinine izjave koja dokazuje suprotno.

Kao što sam npr. sada ispala najgori ustaša, rekavši da je u Srebrenici bio genocid kao što je bio genocid, kako god to oni nazivali, veliki zločin, mali zločin, ili srednji zločin, ali radi se samo o tome da ako je bio genocid, to znači da bi neka država drugoj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove.

Autor: redportal.rs