Sve zavisi od utakmice u sledeću sredu

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa pripremama za revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Bodo Glimta.

Ipak, do te utakmice mogla bi da ostane bez 2 prvotimca.😳

Naime, prema saznanjima grčkog sajta Sport 24, In Beom Hvang bi trebao da pojača ekipu Panatinaikosa! Korejanac ima iskustva igranja u grčkom prvenstvu, jer je pre Crvene zvezde igrao za Olimpijakos, ljutog rivala Panatinaikosa. Posao može da pokvari jedino ako Zvezda uspe da se kvalifikuje za najeltinije fudbalsko takmičenje u Evropi. 🧐

Nije tajna da postoji dogovor između Hvanga i Uprave kluba o prodaji tokom leta, ali takođe postoji džentlmenski dogovor da Korejanac ostane u klubu do zime, kako bi nastupio u Ligi šampiona i tako sebi dodatno podigao cenu dobrim igrama.

Foto: Printscreen YouTube

Sa druge strane, guzva u centralnom delu odbrane zahteva hitnije raščišćavanje igrača na toj poziciji, a prvi koji bi mogao da napusti klub je Nemanja Stojić. Novopečeni reprezentativac i nekadašnji štoper TSC-a bi mogao da pojača ruski Rubin, iako je za crveno-bele potpisao tik pred Evropsko prvenstvo koje se igralo ovog leta u Nemačkoj. Procena je da bi posao mogao biti vredan 1.500.000 evra, a to bi značilo da bi crveno-beli bili u plusu od 500.000 evropskih novčanica. Njegovo mesto trebao bi da zauzme novopridošli Vanja Drkušić.🧐

Foto: Instagram.com/crvenazvezdafk

Zvezdu čeka težak meč u sredu, a sam kostur ekipe za evropska takmičenja uveliko zavise od te utakmice. Ono što može da obraduje sve delije jeste informacija da Omri Glazer trenira u punom gasu i da će biti spreman za utakmicu u sredu, te će to biti najveće pojačanje pred Bodo.

Foto: Instagram.com/omriglazer

Autor: Redportal.rs