Milojeviću stigao ofanzivac u pravo vreme

Crvena zvezda pobedila je Čukarički u ranije odigranom meču 5. kola domaćeg fudbalskog šampionata. Crveno-beli slavili su rezultatom 4:1 i tako napravili odličnu uvertiru pred odlazak u Norvešku gde će se sastati sa Bodo Glimtom u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića odigrali su odličnu utakmicu koju su kontrolisali od početka do kraja. Može da raduje navijače Zvezde podizanje forme, ali trenera crveno-belih najviše može da raduje povratak otpisanog Pitera Olanjinke u tim.

Olanjinka je juče u Pančevu postigao 2 gola, a kada se na to doda i asistencija protiv Novog Pazara u prošlom kolu onda je jasno kakav uticaj na igru crveno-belih ima iskusni ofanzivac.

IZVOR: YT / Arena Sport TV

Ne treba posebno podsećati na činjenicu da je Olanjinka bio pred odlaskom iz Beograda. U jednom trenutku je bio odstranjen iz tima jer je želeo da ide po svaku cenu. Ipak, situacija se smirila, a Vladan Milojević je dao novu šansu igraču koji ju je iskoristio.

Sudeći po Olanjinkinoj formi, povratak u tim je došao u pravom trenutku po crveno-bele. Olanjinka je prošlog leta kao slobodan igrač stigao u Beograd, ali kod Baraka Bahara se nije naigrao. Po dolasku Milojevića kao da je dobio na samopouzdanju i tokom proleća je pokazivao odlične partije koje su ga svrstale u jednog od najboljih igrača srpskog šampiona.

Zvezda prvi meč sa Bodo Glimtom igra u utorak od 21 č, a očekuje se da Olanjinka počne meč.

Autor: redportal.rs