Kejt se dugo nije obratila javnosti!

Princ i princeza od Velsa, princ Vilijam i Kejt Midlton, podelili su emotivan video-pozdrav za tim GB, nazivajući ih inspiracijom za sve nas nakon završetka Olimpijskih igara u Parizu 2024. Video, objavljen na platformi X, nekadašnjem Tviteru, pruža iskrenu poruku podrške i priznanja olimpijskim sportistima. 👇

Video počinje uvodnim segmentom u kojem legendarni američki reper Snup Dog i fudbalski plemić Dejvid Bekam šalju pozdrave. Nakon toga, kamera prelazi na princezu Kejt i princa Vilijama, koji su u opuštenoj atmosferi u svom domu. Princeza Kejt Midlton blista dok izgovara:

- Od svih nas koji gledamo kod kuće - čestitamo timu GB. ☝

Princ Vilijam, sa novom bradom, dodaje: Bravo na svemu što ste postigli. U saopštenju na društvenim mrežama, kraljevski par je napisao:

- Bravo @teamgb, kakvo neverovatno putovanje!

Ističući posvećenost, srce i strast svakog sportiste, Vilijam i Kejt izražavaju ponos i radost zbog uspeha britanskih olimpijaca, kao i uzbuđenje za Paralimpijske igre koje slede.

Ne samo princ i princeza, već je i Sofi, vojvotkinja od Edinburga, pokazala entuzijazam tokom Olimpijskih igara, viđena je kako glasno slavi zlato tima GB u ženskom timskom sprintu. Kraljevska porodica nastavlja da prati i podržava sportske uspehe, dodajući poseban pečat ovogodišnjoj Olimpijadi, piše Republika, prenosi Pink.rs.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

IZVOR: IG / @princeandprincessofwales

Autor: Pink.rs