Krastavac je jednostavno, osvežavajuće povrće koje može biti još ukusnije uz samo jedan sastojak koji već imate u kuhinji, prenosi b92.net.🥒
Kada sečete krastavac na tanke kolutove ili štangle, samo ga stavite u činiju i pospite malo soli preko. Ostavite ga da odstoji oko pola sata. Zašto? So će izvući višak vlage iz krastavca, što znači da vaše jelo neće biti razvodnjeno kada ga dodate u salatu ili u neki drugi obrok.🧂
Ovo je posebno korisno ako pravite prelive ili neki drugi sastojak, jer previše tečnosti može narušiti ukus jela.
Operite, oljuštite i isecite krastavac po želji. Stavite ga u činiju i posolite ga tako da svaki komadić bude blago prekriven solju. Ostavite da odstoji oko pola sata, a zatim ga možete dodatno ocediti pre serviranja.🧂
Plivanje podstiče BOLJI RAD mozga 🏊♀️🧠
Ne ignorišite ih: Ovo su RANI znaci hipertenzije 👇❗⚠
Kako UŠTEDETI 350 evra tokom RASPUSTA 🤔 ❓
Da li se Tejlor Svift TAJNO VENČALA? 🧐💍
Autor: Krstarica / superzena.b92.net