Snimljen je i spot koji prati melanholičan tekst

U sklopu manifestacije Trag u beskraju u Veloj Luci, objavljena je nova pesma Olivera Dragojevića Vrime je, a publici je prikazan i spot za ovu numeru, piše Index.hr. 👇

- Oliver je bio poseban čovek koji je svojom pesmom dopirao duboko u dušu i bojao naše živote posebnim bojama. Oliver je pesma, Oliver je more… Lepo je bilo s Oliverom deliti zajedničke note i sarađivati s Marijanom Banom, biti svedok kad ti svojim pevanjem u pesmu unosi ono jedinstveno i posebno, onako kako je jedino on to znao. Vrime je je jedna emotivna pesma, rezultat lepih trenutaka druženja s muzikom i dragim ljudima. Nastala pre desetak godina i drago mi je što je sada imamo priliku podeliti sa svima - izjavio je Tomislav Mrduljaš.

Najavljen je posthumni album Olivera Dragojevića, sa 12 novih pesama. Spot za pesmu Vrime je režirao je Toni Mijač.

- Inspiracija za koncept spota Vrime je mi je došla nakon samo nekoliko preslušavanja pesme te uranjanja u Oliverovu čarobnu interpretaciju, melanholičan tekst i melodiju koja stvara lep, ali i bolan utisak. Kod razmišljanja o vizualizaciji pesme, dolazile su mi ideje o praćenju osobe koja se nakon rastanka i/ili gubitka jako bliske osobe saživljava s novom realnošću te prolazi katarzu oslobađanja od zarobljenosti u prošlosti i nalaženje sreće u sadašnjosti s lepim uspomenama koje prate. Nakon ispisivanja scena, osetio sam priliku za ubacivanje određenih motiva iz Oliverovih pređašnjih spotova koji su doprinosili njegovoj vizualnoj upečatljivosti te sam tu video priliku za dodatnu posvetu i omaž velikoj legendi u nadi da će ih gledaoci te motive i prepoznati - naveo je Mijač, piše Telegraf.rs.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / aquariusrecordshr

Autor: Telegraf.rs