- Sada je vreme da podržimo Kamalu Haris i borimo se svime što imamo da je izaberemo.

Bil Klinton i Hilari Klinton podržali su Kamalu Haris u predstojećoj trci za predsednika SAD.

Bivši predsednik SAD i bivša državna sekretarka uputili su reči podrške, nakon vesti da je predsednik Bajden odustao.

- Predsednik Bajden je svoju izvanrednu karijeru završio predsedništvom koje je izvuklo Ameriku iz pandemije bez presedana, otvorilo milione novih radnih mesta, obnovilo porušenu ekonomiju, ojačalo našu demokratiju i povratilo naš položaj u svetu. U svakom slučaju, on je unapredio zadužene naših osnivača da izgrade savršnu uniju i njegov sopstveni cilj da obnovi dušu naše nacije.

- Pridružujemo se milionima amerikanaca u zahvaljivanju predsedniku Bajdenu za sve što je postigao, zalažući se za Ameriku iznova i iznova, a njegova zvezda Severnjača uvek je ono što je najbolje za zemlju. Čast nam je da se pridružimo predsednici u podršci potpredsednici Haris i učinićemo sve što možemo da je podržimo.

- Proživeli smo mnoge uspone i padove, ali ništa nas nije više zabrinulo za našu zemlju od pretnje koju predstavlja drugi Trampov mandat. Obećao je da će biti diktator prvog dana, a nedavna presuda njegovog uslužnog Vrhuvnog suda samo će ga ohrabriti da dalje ruši Ustav. Sada je vreme da podržimo Kamalu Haris i borismo se svime što imamo da je iazberemo. Od toga zavisi budućnost Amerike - napisali su u saopštenju.

IZVOR: X / @BillClinton

Autor: redportal.rs