- Pokušavali smo da dobijemo decu prve godine i imali dug razgovor već u prvom mesecu zabavljanja -rekao je Džo.

Džo Manganijelo otvorio se povodom razloga razvoda od Sofie Vergare i negirao razloge razvoda koje je glumica iznela u javnost.

Džo i Sofia objavili su da se razilaze pre skoro godinu dana, nakon 7 godina braka. Sofia je u jednom intervju početkom 2024. godine navela da je razlog njihovog razvoda to što je Džo hteo decu, a ona nije htela više dece.

- Pa, skoro sam se razvela od svog drugog supruca, sa kojim sam bila preko 10 godina. Moj brak se raspao jer je moj suprug hteo decu, a ja nisam htela da budem starra mama. Mislim da to nije fer prema bebi. Poštujem svakoga ko se na tako nešto odluči, ali to jednostavno više nije za mene. Imam 19-godišnjeg sina koji je sada 32, i spremna sam da budem baka, ne majka - navela je Sofia.

Džo je u intervju za Men's Journal otkrio da to 'jednostavno nije istina':

- Dosta toga je rečeno u medijima o tome da sam hteo porodicu. To jednostavno nije istina. Pokušali smo da imamo porodicu u prvih godinu i po dana. I imali smo dug razgovor o tome prvih mesec dana našeg zabavljanja. I ja sam rekao: "Ukoliko ne želiš više dece, ja razumem. Samo mi reci, kako bih ja znao šta je ovo, i to je okej". Ali to nije bio slučaj sa njom. I ja sam joj obećao da je neću ostaviti ako se to ne ostvari. I nisam.

Džo je potvrdio da on jeste hteo decu, ali da "to nije razlog zašto se sve završilo. To je zato što što su se dvoje ljudi udaljili, a to se ponekad dešava."

- Predstavljati me kao da imam neku vrstu krize srednjih godina i kao da sam se posle 9 godina okrenem i nekome dao ultimatuim: "Uradi ovu potencijalnu nezdravu stvar za tvoje telo ili me više nema". To nikad nisam bio ja - rekao je Džo.

Autor: redportal.rs