Ovoj simpatičnoj pudli je bilo potrebno godinu dana da nauči da vozi bicikl, dok je vožnju skejta savladao za svega 5 dana

Pudla koja vozi bicikl privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama zbog svoje sposobnosti da se popne na bicikl i vozi ga, koristeći prednje noge za upravljanje i zadnje noge za okretanje pedala.

Ova simpatični pudla, koji potiče iz kineske provincije Jiangsu, može da vozi bicikl gotovo jednako dobro kao dete od tri ili četiri godine. Pas je postao svojevrsna senzacija preko noći nakon što su video snimci na kojima vozi bicikl po košarkaškom terenu postali viralni, prvo u Kini, a zatim i u drugim azijskim zemljama. Nedavno ga je predstavila japanska Fuji News Network gde su fotografije i video snimci njegovog vožnje bicikla ostavili ljude bez reči. Vlasnik je proveo oko godinu dana trenirajući pudlu da vozi bicikl, a izgleda da je pas uživao u svakom trenutku.

IZVOR: YT / fnnp-hs7mr

Pas koji vozi bicikl nije nešto što viđate svaki dan, ali treba da znate da to nije jedini talenat ovog psa. Njegov vlasnik ga je takođe naučio da vozi skejtbord, a on je ovu veštinu savladao za samo pet dana.

Autor: Redportal.rs