Ivan priznao da ga vuku emocije i da zato pravi pogreĆĄne poteze

Ivan je ispričao da je sa Jelenom imao dogovor da od novca koji zarade tokom učeơća u rijalitiju otvore njoj salon za pse, jer se ona time bavila.

Međutim, priča Ivan, kasnije su nastali problemi:

ProĆĄle godine, kada sam ja ulazio, naĆĄ dogovor je bio da ja dođem ovde, odradio tu sezonu, da sa zarađenim novcem otvorim njoj salon za pse. đŸ¶ Kada sam izaĆĄao i rekao: Konačno je doĆĄlo to, evo legle pare, jel otvaramo salom, ona je meni rekla: Ja time viĆĄe neću da se bavim!

Maja Marinković je zatim prokomentarisala da se niko prema svom partneru u rijalitiju nije ponaơao tako kao Jelena prema Ivanu:

Moje miĆĄljenje i moj stav je da se ovako niko nije ponaĆĄao prema svom partneru za ne znam koliko godina rijalitija. Da trunku empatije prema njemu nema. Ja sam rekla Ivanu da uopĆĄte ne treba da priča onako na radiju, jer mi nije jasno... Deluje mi ono kao da bi joj oprostio! Nema potrebe za tim. Bolje moĆŸda ĆĄto su mu se ovo desilo ovako javno, na njegove oči, nego da je ĆŸiveo u zabludi. Ko nama garantuje da ona deset meseci proĆĄle godine nije radila to isto dok je on bio ovde? đŸ€š

Ivan je rekao da ga joĆĄ uvek vuku emocije i da zato pravi pogreĆĄne poteze.

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: redportal.rs