Promenila mišljenje o Mileni Kačavendi

U okviru vikend izdanja emisije Pitam za druga na RED TV-u gostovala je bivša učesnica Elite 7 Tamara Glavonjić koja je popularni rijaliti napustila pre oko 2 meseca. ☝ Tamara je kroz razgovor sa voditeljima Pandom i Kendijem komentarisala aktuelna dešavanja u Beloj kući, a voditeljka emisije Iza zatvorenih vrata, Snežana Zindović, koja je takođe bila u studiju RED TV-a postavila joj je nekoliko pitanja u vezi sa Terzom, Milenom Kačavendom i Jelenom i Ivanom Marinkovićem. 📺

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Da li smatraš da je Terza osoba zbog koje si sebe potcenila, da li se kaješ zbog toga? - pitala je Snežana Zindovic. 😏

- Ne! Kada je bila ta situacija, ja sam se definitivno pogubila u tim pitanjima, tu sam shvatila da rijaliti nije za mene. Situacija sa Terzom se desila, zatvoren prostor, najmanji problem je situacija sa Terzom, više smatram da sam sebe dala da ljudi manipulišu sa mnom i da se vodim tuđim mišljenjima - rekla je Tamara.

- Zbog koga smatraš da si pogrešila? - pitala je Sneža. 🤔

- Pa, ja sam dozvolila jednoj Aneli, koja ima završenu osnovnu školu da mi govori neke stvari, da me naziva svakakvim imenima, a ona je gora 50 puta gora od mene, dozvolila sam Aniti da me ponižava, a ona je pokazala kakva je - rekla je Tamara, pa potom odgovorila na Snežino pitanje u vezi sa Kačavendom.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Da, promenila sam mišljenje o Mileni, neću da je pljujem zato što smo prošle jedan period i neke stvari nikad nisu bile objavljene, ali da definitivno očekujem od nje neka objašnjenja, apsolutno da!

- Rajačič je kompleksaš, da se razumemo, on voli i da nabudži priču, on je i sa mnom pokušao... da sam ja bila zaljubljena, flerotvala i tako dalje... Nisam verovala u tu priču, dok nismo videli ceduljicu - kratko je prokomentarisala Tamara aferu Jelene Marinković i Uroša Rajačića koja je nedavno otkrivena.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.