Instagram testira još jednu funkciju nazvanu "tekst pesme" u okviru Reels opcije 😮😎

Instagram je dodao mogućnost odgovaranja na objave GIF-ovima. 🤓 Ovu vest je saopštio Adam Moseri, šef Instagrama, tokom razgovora sa izvršnim direktorom Meta kompanije, Markom Zakerbergom. 📱

Moseri je rekao da je funkcija "konačno stigla", jer je znao koliko je korisnici žele. Sa dodatkom GIF-ova u komentarima, korisnici Instagrama sada mogu da se izraze ne samo rečima i emodžijima, već i animiranim slikama iz Giphy-a, dobro poznate baze GIF-ova.

Britansko regulatorno telo za konkurenciju, CMA (Competition and Markets Authority), naložilo je Meti prošle godine da proda Giphy. Ipak, Instagram će korisiti upravo tu platformu da pruži korisnicima pristup GIF-ovima. 📱

Moseri je takođe otkrio da Instagram testira još jednu funkciju nazvanu "tekst pesme" u okviru Reels opcije. Ova funkcija se nadograđuje na auto-titl nalepnicu koju je Meta uvela 2021. godine, prenosi Telegraf.

Uključivanje vremenske linije na dnu interfejsa omogućava korisnicima da tačno sinhronizuju titlove, što poboljšava ukupno iskustvo gledanja i kreiranja Reels-a.

Autor: Telegraf