Mnogima će značiti 😊

​Aplikacija za direktnu razmenu poruka Viber dodala je novu opcije organizacije četa pod nazivom Folders koja vam omogućuje kategorizaciju razgovora u više mapa za čet. Njegova matična kompanija, Rakuten, objavila je da je globalno predstavljanje opcije počelo i da će biti dostupna svim korisnicima koji koriste Viber v22.0 (ili noviju) u sledećih nekoliko meseci.

Možete stvoriti do 5 različitih mapa za čet, koje će se pojaviti kao ikone u obliku tableta na vrhu zaslona. Možete ih preimenovati prema svojim željama, označiti sve razgovore unutar mape kao pročitane i dodati razgovore jedan na jedan, grupne razgovore, kanale i zajednice u mape za razgovor.

Ne postoji ograničenje broja razgovora koje možete uključiti u mapu. Međutim, možete dodeliti jedan čet u više mapa.

Važno je napomenuti da će mape za čet biti dostupne korisnicima s više od 10 četova u aplikaciji. Neće podržavati određene chatove kao što su skriveni četovi, poruke s Viber Paya, firme i interakcije s korisnicima. Ako nisu vidljive, možete aktivirati mape dodirom na opciju Više na glavnom zaslonu za čet - Upravljanje mapama.

Uz navedeno, Folders nije prva ponuda firme u industriji. Opcija je dostupna na Telegramu od 2020. godine, gde takođe možete deliti svoje mape za čet s drugim korisnicima. Tek treba stići na jednu od najvećih platformi za razmenu poruka, WhatsApp.

Platforma u vlasništvu Meta trenutno vam omogućuje filtriranje nepročitanih poruka na zaslonu za čet. WhatsApp takođe testira opciju koja će vam omogućiti filtriranje grupnih razgovora i poruka od kontakata, prenose Grude.

Autor: Nezavisne.com