Nemojte dirati dugme za puštanje vode u toaletu golim rukama

Stjuard Tomi Simato otkrio je na TokToku pet stvari koje nikad ne bi trebalo da radimo u avionu. Pratioce je šokiralo to što je napomenuo da izbegavaju da nose kratke pantalone, jer sa dolaskom toplog vremena, one su omiljeni odevni predmet.

- Nemojte nositi kratke pantalone, zbilja. Golom kožom dotičete površine prepune bakterija koje se ne čiste - rekao je Tomi, pa sličan savet dao i za one koji vole da naslone glavu i spavaju na prozorskom staklu.
- Nemojte dirati dugme za puštanje vode u toaletu golim rukama. LJudi nemaju higijenske navike i to može biti jako prljavo. Uzmite komad ve-ce papira i preko njega pustite vodu.

Uz savete za borbu protiv bakterija, Tomi kaže da ne zaboravite uz sebe da imate barem pola litre vode dok ste na letu, jer je hidratacija jako važna.

- Takođe, ako vam nije dobro, povraća vam se ili nešto slično, nemojte se ustručavati da pozovete osoblje. Mi smo tamo kako bi vam pomogli i olakšali let - zaključio je stjuard.

Ne čistite li vi avione nakon svakog leta? Ovo je užasno čuti - upitao je jedan od pratilaca, na šta mu je Tomi odgovorio da čiste, ali u slučaju da nekome promakne neka od površina, da putnici budu oprezni. 😬🛬

Video: tiktok.com/@tommycimato

IZVOR: TT / @tommycimato

Autor: nportal,rs