Ona je ujedno i novinarka portala koji je rešio misteriju

Novinarka Vera Marjanović zaslužna je što je bečka policija utvrdila identitet Rumunki sa snimka na kom je devojčica koja podseća na Danku. Ona je na svom nalogu na društvenoj mreži X podelila da je ona pronašla jednu od Rumunki sa pomenutog snimka.

Kako kaže, pronašla ju je i intervjuisala. Podsetimo, austrijski medij "Kosmo" sinoć je podelio ekskluzivni intervju sa jednom od Rumunki sa snimka nastalom na tramvajskoj stanici u Beču. Ona je za taj medij rekla da ona jeste na snimku, ali da devojčica nije nestala Danka Ilić, već njena ćerka.

- S ponosom objavljujem da je bečki magazin KOSMO objavio ekskluzivnu priču: žena sa snimka u slučaju nestale devojčice nije otmičarka, a na snimku nije Danka. Skromna sam, ali se moram pohvaliti: ja sam je pronašla i intervjuisala. Bilo je ovo teško veče - napisala je ona na svom X nalogu.

IZVOR: @VeraMarjanović

Austrijska policija rano jutros oglasila se saopštenjem da je razjašnjen identitet Rumunki sa snimka. Kako su naveli, isključena je bilo kakva povezanost Rumunki sa snimka sa Dankom Ilić. Danas je deseti dan potrage za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora.

Autor: redportal.rs