Džek je nosilac još nekoliko sličnih rekorda, od kojih je jedan da je popio flašicu čili sosa za 8,56 sekundi 😅😎😯

Ginisova knjiga rekorda objavila je da je Majk Džek iz Kanade pojeo 50 karolina riper, najljućih papričica na svetu sa 1,64 miliona jedinica Skolvila, za šest minuta i 49,2 sekunde. 😯

Poređenja radi, halapenjo papričica ima između 2.500 i 8.000 Skolvila.

Snimak koji je postavila Ginisova knjiga rekorda pokazuje Džeka sa crvenom maramom oko čela i rukavicama kako guta papričice ispred ventilatora. Dok ga publika bodri, na trenutke se vidi kako zatvara oči i teško diše.

Kada je završio 50 papričica, prosečno jednu na svakih osam sekundi, nastavio je i pojeo još 85 komada.

Sve zajedno, Kanađanin je pojeo 135 karolina ripera. Time se popeo na drugo mesto liste Lige vatre po broju pojedenih ripera u jednom pokušaju.

- Prva papričica je najgora. Inicijalni šok ljutine je intenzivan. Druga već nije toliko strašna, ali svaka naredna postaje ljuća i ljuća jer papričice dodiruju nove delova usta - opisao je iskustvo Džek.

Uprkos tome što je tokom protekle dve decenije izgradio toleranciju na ljutinu, Džek kaže da i dalje oseća priličnu nelagodu u stomaku.

- Imam jake grčeve. Osećate kao da vam neko stiska i uvrće creva. Mozak vam govori da prestanete, ali morate da se ubedite i nastavite - naveo je ovaj Kanađanin, kako piše RTS, prenosi 021.rs.

Džek je nosilac još nekoliko sličnih rekorda, od kojih je jedan da je popio flašicu čili sosa za 8,56 sekundi.

IZVOR: X / @GWR

Autor: 021.rs / Redportal.rs

#ginisov rekord

#karolina riper

#papričica