Očekuje se da će do 2025. godine TikTok dostići broj od milijardu korisnika 😵

Kompanija Ubiquitous nudi jedinstvenu priliku za TikTok Watching Job 2.0. Tri odabrana kandidata će biti plaćena 100 dolara po satu za 10 sati neprekidnog skrolovanja po TikTok-u, s ciljem otkrivanja novih trendova. Da biste se prijavili, potrebno je da se pretplatite na Jutjub kanal Ubiquitousa, popunite formular sa objašnjenjem od 50-100 reči o tome zašto ste idealni za ovaj posao, a možete i objaviti tvit koji će vam dati prednost pri razmatranju. Prijave su otvorene do 31. maja 2023. godine.

Ubiquitous je već ranije ponudio sličan program, gde su dobitnici mogli zaraditi 50 dolara po satu za 12 sati provedenih na TikTok-u, uz dodatne pogodnosti u vidu poklon-kartica.

Rast popularnosti TikTok-a je bio izuzetan, sa udvostručenjem broja korisnika sa 291,4 miliona na 655,9 miliona u periodu od 2019. do 2021. godine. Očekuje se da će do 2025. godine dostići broj od milijardu korisnika, kako prenosi portal 24sedam.rs.

Analitičari su uporedili format kratkih video-sadržaja na TikTok-u sa "kokainom" društvenih medija, jer je brzo postao popularan i kopiran od strane drugih platformi kao što su Instagram sa Reels opcijom i Jutjub sa Shorts opcijom.

Ubiquitous još uvek nije odgovorio na zahtev Business Insidera za komentar u vezi sa ovom poslovnom prilikom.

Autor: 24sedam.rs