Ima rak, a pesnicama se borio sa Hamasom❗❗❗

Raz Peri (20) boluje od raka limfnih žlezda, ali ga to nije sprečilo da se baci na bombu kako bi zaštitio ljude oko sebe od pripadnika Hamasa. On je 7. oktobra je bio na muzičkom festivalu Supernova koji je Hamas prekinuo kada je upao i počinio masakr ubivši najmanje 250 ljudi. Prethodno su iz Pojasa Gaze ispalili 5.000 raketa i time je zvanično počeo rat u Izraelu.😲

On se trenutno nalazi u bolnici u kojoj su ga posetili novinari CNN-a:

Imam rak. Na festivalu sam bio da slušao muziku za moju dušu. Ono što sam tamo video sopstvenim očima ne mogu da zaboravim.

Ispričao je da se borio golim rukama sa pripadnicima Hamasa, a nakon nekoliko trenutaka se sklonio u jedno sklonište sa grupom ljudi. Kada su ih videli pripadnici Hamasa, zapucali su na njih, ali je Peri izbegao metak. Potom se ponovo stišalo sve na nekoliko trenutaka, da bi pripadnici Hamasa to iskoristili da sa krova ubace nekoliko ručnih bombi. On se bacio na jednu bombu kako bi spasao druge.Od eksplozije je izgubio svest i ranjen je u nogu. Nakon toga je dobio metak u stomak, a da bi preživeo, uspeo je da se zavuče ispod tela mrtve žene i da se pravi mrtav.

Izvor: X/@jamiegangel

Autor: mondo.rs