Idemo da pobedimo ubedljivije nego ikada, poručio je Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dao je potpis podrške izbornoj listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

Vučić je potpis podrške dao u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac, gde se nalazio veliki broj građana zainteresovanih da potpisom podrže izbornu listu. On se zahvalio svima na podršci i poručio da će se videti na izborima kakvu politiku podržavaju građani Srbije.

Ja bih voleo da izbori uvek budu utakmica u kojoj učestvuju najbolji, koji nešto nude. Ako je to što nudite i vama i vašim medijima mržnja prema jednom čoveku, a ne da unapredite živote ljudi, onda je to loša poruka. To je pogrešna poruka i za građane Srbije, ljudi hoće da čuju ideje i programe.

Predsednik Vučić je naveo i da očekuje da kampanja neće biti poštena, a naveo je i šta misli o najavljenoj listi pod nazivom Srbija protiv nasilja:

Vidite da tu ima i batinaša koji su tukli ljude, pa su za Srbiju protiv nasilja. Na narodu je da pokaže to na dan izbora. Ne znam ja šta znači tehnička vlada i šta oni hoće. Kažu danas da je problem što je Biljana Živojinović ili tako neko na listi u Beogradu - Srbija ne sme da stane, iz radikala. A nije problem kada su podržavali Bastaća i Đilasa? Tada im nije bio problem. Niti kada su podržavali manjinski Šapića sa radikalima. Tada isto nije bio problem.

Dodao je i da Srpska napredna stranka neće formirati Vladu sa radikalima koji odbacuju evropski put, ali i podsetio da Srbija mora čuvati dobre odnose sa Kinom i Rusijom:

Mi ne odbacujemo evropski put kao radikali. A ovi iz opozicije sa Ljotićevim sledbenicima hoće u Vladu. Mi smo govorili samo o lokalnom nivou.

Autor: redportal.rs