Koliko god se trudili da budemo ozbiljan partner evropskim silama, nikada nas tako nisu posmatrali ☝🏻

- Naša zemlja dala sve od seve da se sačuva mir, ali koliko god se trudili da budemo ozbiljan partner evropskim silama, nikada nas tako nisu posmatrali, uvek smo mi bili krivci makar i nemali nikakvu krivicu ☝🏻 - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

JUČERAŠNJI NAPAD DECE OD TZV. KOSOVSKE POLICIJE JE SAMO JEDAN OD INCIDENATA

- Juče su brat i sestra Dara i Kristijan u selu Žitkovac, opstina Zvečan, napadnuti od strane tzv kosovske policije, rešili da se obračunaju sa decom, ovo je samo jedan od incidenata - rekao je Aleksandar Vučić.

UHAPŠENI SRBI I DALJE U PRITVORU

- Nema istrage po pitanju pucanja na Dragišu Galjaka, a uhapšeni Radoš Petrović i Obrenović isprebijani i dalje u pritvoru - rekao je predsednik.

KURTI IMA PODRŠKU ZEMALJA ZAPADA ZA TEROR NAD SRBIMA 😡

- Kurti ima podršku pojedinih zemalja Zapada da kreira kriminalnu situaciju i maltretira građane srpske zajednice 😡 - rekao je Vučić.

EULEKS JEDINO PRATI PROTERIVANJE SRBA

- Na KiM su upucali šestoricu Srba i niko nije pritvoren, Euleks kaže da pomno prati situaciju, a ne prati ništa sem da Srbi budu proterani, a za hapšenje trojice Albanaca preti se posredno i direktno Srbiji - rekao je predsednik.

SRPSKI POLICAJCI SPREMNI DA BUDU POLIGRAFSKI TESTIRANI

- Uputili smo Euleksu ponudu da su srpski policajci spremni da budu poligrafski testirani o tome gde su uhapsili trojicu Albanaca - rekao je Vučić.

Autor: Tanjug