Srpska misica naljutila svoj narod i državu

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala fotografija naše misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

- Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo videlu tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja pre finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental - rekla je Vesna de Vinča.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije srpske misice Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Srpska misica u objavi na Instagramu objasnila je da nije imala nikakvu lošu nameru i da se fotografisala "u naletu euforije", preneo je Blic.

- U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu - između ostalog je napisala Valentina.

- Donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšam sebi pritisak koji trenutno nosim. Baš se kajem, ali prosto se sve nepromišljeno desilo - napisala je Valentina.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#albanskog orla

#misicu

#pokazivanja

#posle

#povukla