Otkriveno koliko zarađuje aktuelni trener najboljeg tenisera sveta

Nekadašnji hrvatski teniser i aktuelni trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Goran Ivanišević navodno zarađuje od 6 do 10% od Đokovićevih prihoda.

Naime, Ivanišević vodi sudski spor sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović koja je navodno mimo svih zakona i ugovora uzela njegov novac.

- Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je na Ivanišević na društvenim mrežama.

Hrvatski Nacional se tim povodom bavio njegovim prihodima. Prema njihovim izvorima, Ivanišević dobija između 6 i 10 hiljada evra na nedeljnom nivou kao trener najboljeg tenisera sveta.

Uz sve to, spekuliše se i da nekadašnji osvajač Vimbldona ima i 10% od Đokovićevih zarada na turniru.

Đoković je u ovoj godini od turnira zaradio 10,5 miliona evra, što znači da je Ivaniševiću pripalo više od milion evra.

Autor: redportal.rs