Mladi napadač želja povratnika u Primeru

Prodavao je Partizan prethodnih godina igrače u „Lige petice“ (Nikolu Milenkovća i Dušana Vlahovića Fjorentini, Strahinju Pavlovića Monaku, Filipa Stevanovića Mančester Sitiju), a uskoro bi mogao još jednog. Opet iz mlađe garde, pošto je Marko Milovanović na radaru Almerije.

Povratnik u Primeru je dostavio čelnicima crno-belih konkretnu ponudu za talentovanog napadača. Spreman je da plati 3.500.000 evra na ime obeštećenja, uz bonuse na osnovu ličnog i ekipnog učinka suma bi mogla da dostigne i celih 5.000.000 evra, čak bi se obavezao da Parnom valjku prebaci 50 odsto od naredne prodaje snažnog Smederevca. Na prvi pogled uslovi su odlični, međutim, pitanje je da li će posao biti realizovan.

Najviše zbog stavke na kojoj insistiraju arapski vlasnici kluba iz Andaluzije. Tiče se brisanja bonusa iz ugovora Umara Sadika. Reč je o 500.000 evra koliko bi na Topčidersko brdo trebalo da se slije kad Nigerijac odigra narednu utakmicu za Almeriju, prenosi Telegraf. Kako će se to desiti početkom sledeće sezone (ukoliko u međuvremenu ne bude prodat), novi član najvišeg ranga španskog fudbala želi da izbegne tu obavezu, odnosno uključi je u eventualni transfer Milovanovića.

Autor: Telegraf.rs

#Almerija

#Transfer

#fudbal

#marko Milovanović

#partizan