Zvezdu očekuje duel u Ligi Šampiona

Trener Monaka Adolf "Adi" Hiter obratio se dan pred meč protiv Crvene zvezde (utorak, 18.45), pohvalivši kvalitet ekipe Vladana Milojevića. S obzirom na to da je njegov tim igrao nerešeno protiv Dinamo Zagreba na Maksimiru, bio je upitan da kaže koji prvak je bolji - hrvatski ili srpski?

- Teško je porediti ovaj tim sa Dinamom. Mislim da ima više kvaliteta. Ima veoma interesantne igrače u timu, poput Silasa, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart, ili kao što je Maksimović, mladi igrač iz omladinske škole. On se već razvija na visokom nivou - rekao je Hiter.

Govorio je i o meču Zvezde i Intera.  

- Igrali su veoma dobro u prvom delu protiv Intera i igrali su dobro protiv Benfike. Mogli su da zasluže pobedu, pa ćemo morati da budemo oprezni, jer su dobar tim i mi želimo trijumf da bismo se kvalifikovali. Moraćemo da odigramo na nivou Lige šampiona. Biće teško, ali naš cilj će biti da pobedimo u ovoj ključnoj utakmici za nas.

Posebno je bio upitan za tu ocenu da je meč protiv Zvezde "ključan".

- Tako je, ali i bez obzira na rezultat, imamo još pet utakmica da odigramo. Sve će biti moguće. Ali moguće je da sutra zaista bude ključna utakmica za nas, jer ako pobedimo, odmaći ćemo sedam bodova timovima bez poena i to nas približava učinku od 10 poena, koji bi nam obezbedio da se kvalifikujemo za sledeću rundu.

- Znam da ćemo biti u stanju da pobedimo i u narednih pet utakmica, ali pobedili smo Barselonu i onda možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston vile, Arsenala ili Intera... Sve je moguće u fudbalu.

Autor: mondo.rs