Navijači izdali novo saopštenje pred predstojeći meč u Ligi šampiona 👇

Navijači Crvene zvezde počeli su polako pripreme za predstojeći meč sa Železničarom iz Pančeva, a navijačka grupa sa severne tribine oglasila se povodom predstojećeg meča u Ligi šampiona protiv milanskog Intera. 🧐

Naime, italijanska policija je zabranila dolazak navijača Crvene zvezde na pomenuti meč navodeći da bi bezbednost bila ugrožena. 🤔

Saopštenje prenosimo u celosti 👇:

Kao što je svima poznato, navijačima Crvene zvezde je zabranjen odlazak u Italiju na fudbalske utakmice protiv Intera i Milana! Nije Zvezda prvi klub kome je izrečena kazna za ovu zemlju, a izriče je italijanska policija koja po svojim nekim kriterijumima, gleda ko je podoban, a ko nije. Očigledno da su nesposobni ili ih je strah 10 hiljada navijača, koji bi sigurno došli da postoji mogućnost da se kupi karta.
Pozivamo ljude ovim putem da dođu u petak na stadion, da im pružimo dovoljnu podršku za utorak, jer će utakmica pred punim stadionom u Italiji, bez nas na tribinama, biti pa skoro nemoguća misija. U petak da im pokažemo da smo uz njih da znaju koliko ih ljudi prati na ovaj pretežak put, gde će zbog straha Italije, morati da budu sami.
U petak moraju da osete našu podršku, šta god se desilo u Milanu, ali i da osete da, osim što idu da se bore protiv prošlogodišnjeg prvaka Italije, idu da se bore i protiv nepravde!
Takođe, zbog striktnosti italijanske policije, koja na ulazu traži kartu i dokument na kome moraju da se poklapaju imena, pozivamo ljude da ne kreću na put gde je sasvim izvesno da neće ući na utakmicu.

Stoji u saopštenju najvatrenijih navijača Crvene zvezde. ☝

Autor: redportal.rs