Da li pamtite ove šifre iz doba San Adreasa?

Novi košarkaš Minesota Timbervulvsa Terens Šenon Jr na svojoj ruci ima istetoviranu čuvenu šifru iz GTA: San Andreasa!

Gamespot je na Twitteru objavio fotografiju mladog košarkaša dok šutira slobodno bacanje na NBA Letnjoj Ligi uz pitanje: - Da li je to GTA šifra na ruci Terrencea Shannona Jr.?

IZVOR: x / @TWolvesLead

Zvanični naloga kluba je potvrdio: “Da, jeste,” uz objavu fotografije tetovaže sa svim PlayStation 2 šiframa. Šenon Jr, koji ima 23 godine, stariji je od većine rukija u klasi 2024, što znači da je bio dovoljno star da igra GTA: San Andreas kao dete.

IZVOR: x / @Timberwolves

Ako ste se pitali o kojoj šifri se radi, to je šifra za neograničenu municiju. Bizarno je što je bivši NBA igrač Devonte Green takođe imao istu GTA šifru istetoviranu na svojoj ruci.

GTA je jedna od najpoznatijih gejming franšiza svih vremena, a samo šifre su bile sastavni deo igre, posebno kod onih malo starijih naslova.

Šenon Jr je već na svom prvom nastupu u Letnjoj Ligi pokazao zašto je ova tetovaža simbol njegove igre. U pobedi Timbervulfgsa nad Nju Orleans Pelikansima, postigao je 25 poena, uz tri skoka, dva bloka i jednu ukradenu loptu, šutirajući impresivnih 64% iz igre. Njegov učinak, zajedno sa tetovažom, stavlja ga u centar pažnje kako među navijačima, tako i među stručnjacima.

Tetovaža sa šifrom za neograničenu municiju nije samo vizuelno atraktivna, već i simbol njegovog samopouzdanja i spremnosti da se suoči sa izazovima u NBA ligi. Šenon je izjavio da je spreman da učini sve što je potrebno kako bi pomogao Timberwolvesima da osvoje šampionat, a njegov prvi nastup nagoveštava svetlu budućnost.

Autor: redportal.rs